?

Log in

Previous Entry | Next Entry

Comments

( 9 Kissed me — I need kisses! )
moortje
Jan. 4th, 2007 03:01 pm (UTC)
Heej Stephanie,
Kei grappig dat ik je net tegen kwam.
Ik wist dat je een LJ had (via martijn, handig want
ik wilde je eigenlijk nog wat dingen over de kamer vragen, zie maar of je de vragen wilt beantwoorden. Of er naast geluidsoverlast nog meer redenen zijn waarom je daar weg gaat bijvoorbeeld. En of het er fijn wonen is?
Het leek me een aardige man en een leuke woning. Ik hoor zaterdag of ik het geworden ben. Ik hoop het!!!!
xxx Marlies
snolliebollie
Jan. 4th, 2007 04:03 pm (UTC)
Haha, ja dat was echt grappig.
Opzich is het er fijn wonen ja. Jeroen is heel aardig en Robin is een leuk meisje. Ik had zelf gewoon teveel last van de geluidsoverlast, bovendien wil ik graag in een studentenhuis wonen en dichter bij de stad, want vanuit hier is het wel nog tien minuten fietsen ofzo en ja, ik ben lui..
Verder zou ik wel ervoor zorgen dat als je gekozen wordt je vantevoren duidelijke afspraken met hem maakt en die zwart op wit zet. Voor de rest is het een fijne kamer en een fijne buurt om te wonen.. :) Waar woon je nu eigenlijk?

xX
moortje
Jan. 4th, 2007 06:09 pm (UTC)
Haha, lui ding ;)!
Ik woon nu in fucking zwanenveld, of all places! Duz voor mij is 10 minuten fietsen niks! En ben daarbij ook voorzien van een autootje duz kan overal naartoe! Ik heb slechte herinneringen aan studentenhuizen.. Bergen met afwas, haren in het douche putje, schimmel en teveel geluidsoverlast..(mensen die het leuk vonden om midden in de nacht met een skateboard zonder wieltjes door de gangen te "rijden")
Ik zag mezelf al helemaal zitten vanmiddag in de tuin; in het zonnetje met een wijntje en een salade.
Hoop echt dat ik 't word, duz als je nog een goed woordje voor me kan doen..graag :)!!
xx Marlies
snolliebollie
Jan. 6th, 2007 11:25 am (UTC)
Haha ja ik heb nu ideaal, ga verhuizen naar een studentencomplex met enórm dikke muren.. We hadden gister dus ook nog zes mensen op bezoek maar wie hij gaat kiezen weet ik eik nog niet, Robin mag ook mee beslissen enzo. Er zaten wel heel dutsige mensen bij dus wie weet.. Ben je vnvnd in de stad te vinden ook? Heb je trouwens veel kijkavonden en ben je echt hard op zoek?

xX
moortje
Jan. 6th, 2007 01:39 pm (UTC)
Hmm..Vandaag hoor ik of ik het geworden ben of niet. Irritant dat wachten altijd! Ik ben zekah vanavond in de stad te vinden. Laatste weekend van de vakantie duz moet 'm natuurlijk wel goed afsluiten! Haha volgens mij weet hij echt niet meer wie hij nou moet kiezen met zoveel mensen! Ik ben wel hard op zoek ja! Duz als ik het dadelijk niet geworden ben en je nog iets weet.."Steekt vinger op en zwaait.." HIERO!! Hahah. Tot vanavond misschien.
xx Marlies
moortje
Jan. 6th, 2007 02:45 pm (UTC)
Helaarsch!!!
Ik ben het niet geworden. Jammer de bammer
xx MieZ
snolliebollie
Jan. 6th, 2007 02:56 pm (UTC)
Hmmmjammer... ja ik weet nu wie hij gekozen heeft en dat vond ik persoonlijk een van de mindere, beetje een dozige muts zo. Ik heb vnvnd een feestje van iemand in de stad dus ik ben er waarschijnlijk ook wel te vinden. Ik laat het je weten als ik over een andere kamer hoor!

xX
moortje
Jan. 7th, 2007 02:30 pm (UTC)
Ghehe, Jeroen was gister ook nog in de Ndrgrnd zag ik! Pff..heb maar niks tegen hem gezegd..Stond ook eigenlijk op het punt om naar huis te gaan toen ik hem zag! Fijn dat je voor me uitkijkt..
xx
schnoepsenpoeps
Mar. 2nd, 2007 11:15 am (UTC)
Hey there lekker snolliebollietje..

Guess who's back online at LJ.. Naja heb 1 postje gedaan.. Toch weer even grappig de bappig!!

XX <3
( 9 Kissed me — I need kisses! )

Latest Month

January 2011
S M T W T F S
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Powered by LiveJournal.com
Designed by chasethestars